De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 ( 1,00 pm)

 

Direct naar het aanmeldingsformulier.

 

Weekendupdate per email abonnement.

Elk weekend spreken wij onder toets 8 van onze telefoonlijn onze uitgebreide weekendupdate in met daarin na circa 8 minuten ook de weekcode om alle grafieken op onze website te bekijken.

Vanaf januari 2018 gaan we op verzoek van enkele abonnees de tekst van deze weekendupdate ook per email versturen via een nieuw abonnement. We doen dat om een paar redenen: Allereerst hebben we een aantal Belgische klanten die regelmatig onze Belgische telefoonlijn bellen en die vanwege een beperking door de Belgische overheid nooit de hele weekendupdate kunnen beluisteren, in Belgie wordt een telefoongesprek via een betaald 0902 nummer tegenwoordig namelijk automatisch na 10 minuten afgebroken.

We hebben ook Nederlandse abonnees die het hele jaar of een groot deel van het jaar prive of zakelijk in het buitenland verblijven en om die reden daar onze 0900-telefoonlijn niet kunnen bellen. Ook zijn er abonnees die bij ons al een Grafiekenabonnement of een SMS optieabonnement hebben, die evengoed graag elke week de uitgebreide tekst van de Weekendupdate erbij zouden willen ontvangen. En we hebben ook klanten die nu elk weekend een groot deel van de weekendupdate of de hele weekendupdate beluisteren en voor hen is een abonnement op de tekst van de weekendupdate beduidend goedkoper dan elke week 10 tot 20 minuten naar onze telefoonlijn te luisteren.

Wat kost een abonnement?

Een abonnement kost 159,00 euro per 26 weken ( 6 maanden), dat is circa 6,10 Euro per week. Abonnees die bij ons al een Grafiekenabonnement hebben of een SMS optieabonnement, krijgen 30 euro korting op dit abonnement, omdat zij de grafieken en de weekcode al per email ontvangen en betalen dus 129,00 euro per 26 weken ( zolang zij Grafiekenabonnee dan wel SMS optieabonnee blijven).
Elk weekend ontvangt u dan een email met daarbij een Word bijlage, waarin u de hele tekst van de weekendupdate kunt lezen, dus inclusief ook de weekcode.

Alleen tijdens onze vakanties wordt er soms geen en soms een beperkte weekendupdate gemaakt. Uiteraard is het niet toegestaan onze emails met de tekst van de weekendupdate of de daarin vermelde weekcode verder te verspreiden of door te sturen. Abonnees die berichten van ons verder verspreiden of doorsturen worden direct van de email verzendlijsten verwijderd zonder teruggave van abonnementsgelden

Abonnees krijgen enkele weken voor het verstrijken van de abonnementsperiode een herinneringse-mail, waarna ze kunnen beslissen of ze dit Weekendupdate abonnement willen voortzetten. Het abonnement eindigt na 6 maanden automatisch indien de abonnee niet voor een volgende termijn betaald.

Hier kunt u onze privacyverklaring inzien:

Hier kunt u onze disclaimer inzien:

Wilt u zich aanmelden voor ons Weekendupdate abonnement, vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in en klik daarna op de knop VERZENDEN.

Betalingen kunnen worden gedaan op onze ING Bankrekening IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 ten name van De Optietipper met het verzoek uw naam en woonplaats bij uw betaling te vermelden.
Voor betalingen vanuit het buitenland zijn de volgende gegevens van toepassing, IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 en BIC : INGBNL2A. Zodra uw betaling bij ons binnen is starten we direct met de verzending van de tekst van de wekelijkse weekendupdate naar uw e-mailadres.

Hieronder het aanmeldingsformulier:

 Ik geef mij op voor het Weekendupdate abonnement:
 
Aanhef Dhr. Mw.
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats      
Telefoon
E-mail adres
Welk abonnement wenst u:
Ik heb geen Grafiekenabonnement of SMS optieabonnement en betaal 159,00 euro
Ik heb wel al een Grafiekenabonnement of SMS optieabonnement en betaal 129,00 euro

Klik na het invullen van uw gegevens op onderstaande VERZENDEN knop.

 

 

Terug naar hoofdpagina.