De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 ( 1,00 pm)

 

Direct naar het aanmeldingsformulier.

 

Weekendupdate per email abonnement.

Elk weekend spreken wij onder toets 8 van onze telefoonlijn onze uitgebreide weekendupdate in met daarin na circa 9 minuten ook de weekcode om alle grafieken op onze website te bekijken.

Sinds januari 2018 versturen we op verzoek van enkele abonnees de gehele tekst van deze weekendupdate ook per email via een nieuw abonnement. We doen dat om een paar redenen: Allereerst hebben we ook Nederlandse en Belgische bellers en abonnees die het hele jaar of een groot deel van het jaar prive of zakelijk in het buitenland verblijven en om die reden daar onze 0900-telefoonlijn niet kunnen bellen.
Ook zijn er abonnees die bij ons al een Grafiekenabonnement of een SMS optieabonnement hebben, die evengoed graag elke week de uitgebreide tekst van de Weekendupdate erbij zouden willen ontvangen. En we hebben ook klanten die nu elk weekend een groot deel van de weekendupdate of de hele weekendupdate beluisteren en voor hen is een abonnement op de tekst van de weekendupdate beduidend goedkoper dan elke week 10 tot 20 minuten naar onze telefoonlijn te luisteren.

Wat kost een abonnement?

Een abonnement kost 179,00 euro per 26 weken ( 6 maanden), dat is circa 6,10 Euro per week. Abonnees die bij ons al een Grafiekenabonnement hebben of een SMS optieabonnement, krijgen 34 euro korting op dit abonnement, omdat zij de grafieken en de weekcode al per email ontvangen en betalen dus 145,00 euro per 26 weken ( zolang zij Grafiekenabonnee dan wel SMS optieabonnee blijven).
Elk weekend ontvangt u dan een email met daarbij een Word bijlage, waarin u de hele tekst van de weekendupdate kunt lezen, dus inclusief ook de weekcode.

Alleen tijdens onze vakanties wordt er soms geen en soms een beperkte weekendupdate gemaakt. Uiteraard is het niet toegestaan onze emails met de tekst van de weekendupdate of de daarin vermelde weekcode verder te verspreiden of door te sturen. Abonnees die berichten van ons verder verspreiden of doorsturen worden direct van de email verzendlijsten verwijderd zonder teruggave van abonnementsgelden

Abonnees krijgen enkele weken voor het verstrijken van de abonnementsperiode een herinneringse-mail, waarna ze kunnen beslissen of ze dit Weekendupdate abonnement willen voortzetten. Het abonnement eindigt na 6 maanden automatisch indien de abonnee niet voor een volgende termijn betaald.

Hier kunt u onze privacyverklaring inzien:

Hier kunt u onze disclaimer inzien:

Betalingen kunnen worden gedaan op onze ING Bankrekening IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 ten name van De Optietipper met het verzoek uw naam en woonplaats bij uw betaling te vermelden.
Voor betalingen vanuit het buitenland zijn de volgende gegevens van toepassing, IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 en BIC : INGBNL2A. Zodra uw betaling bij ons binnen is starten we direct met de verzending van de tekst van de wekelijkse weekendupdate naar uw e-mailadres.

Er waren wat problemen met het aanmeldingsformulier op deze pagina, die hebben we daarom tijdelijk verwijderd.

Indien u zich voor een van onze abonnementen wilt aanmelden, stuur ons dan aub een email naar optietipper@wxs.nl met daarin het abonnement dat u wilt en uw naam, adres, mobiele nummer en emailadres.

Terug naar hoofdpagina.