De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 (€ 1,00 pm)

 

Direct naar het aanmeldingsformulier.

 

Abonnement Triple Up berichten.

We krijgen regelmatig vragen over onze Triple Up portefeuille, dus we gaan daar hier nog even kort op in. Met de Triple Up portefeuille werken we altijd met een startbedrag van circa 1000 euro, daarmee lijkt dit wel wat op Ron’s Optieplan. Maar de werkwijze is vooral qua money - management heel anders. We nemen alleen een positie in met de Triple Up portefeuille wanneer we op basis van de grafieken denken dat er een goede kans bestaat dat de AEX binnen 1 a 2 maanden een grote beweging gaat maken. De laatste 4 jaar hebben we 20 Triple Up pogingen gedaan dus gemiddeld 5 pogingen per jaar, maar dit aantal verschilt uiteraard per jaar.
De SMS optieabonnees krijgen de SMS – en emailberichten van de Triple Up portefeuille er altijd gratis bij wanneer we een Triple Up poging doen.

Sinds de 1e Triple Up poging die we deden in augustus 2015 hebben we in totaal nu 21 Triple Up pogingen gedaan en per saldo staan we nu op een netto winst van + 11.590 euro. Van die 21 Triple Up pogingen waren er 5 die we met winst afsloten en 16 die we met verlies zagen eindigen, maar die 5 winstgevende leverden per saldo dus veel meer winst op dan we hebben ingeleverd in de 16 Triple Up pogingen die met verlies eindigden. Vooral 2018 was voor de Triple Up portefeuille een zeer goed jaar.

De werkwijze van een Triple Up poging is vrij eenvoudig. Wanneer we denken dat de AEX waarschijnlijk een grote beweging gaan maken kopen we als 1e positie 3 opties van rond de 3,00 tot 3,50 euro, dus voor een startbedrag van rond de 1000 euro. Deze opties houden we dan normaal gesproken vast tot ze verdrievoudigd zijn of tot ze niets meer waard zijn. Zodra deze opties verdrievoudigd zijn, dus van bv 3,00 naar 9,00 euro zijn gegaan, dan verkopen we deze opties en als we dan nog steeds denken dat de AEX nog verder zal gaan in dezelfde richting, dan kopen we direct een veel groter aantal nieuwe opties terug van weer rond de 3,00 tot 3,50 euro. Soms kiezen we dan voor een optieserie met een iets langere looptijd, dat hangt af van de situatie. Zodra we denken dat de AEX het einde van die grote beweging nadert verkopen we alle posities en eindigen we de Triple Up poging. Maakt de AEX die beweging niet en eindigen de opties op nul, dan is die Triple Up poging dus ook ten einde.

Elke keer wanneer we een Triple Up poging doen, is er een kans dat we dat startbedrag van 1000 euro kwijtraken, maar die ene keer dat de AEX wel die grote beweging maakt is er een kans op een echt grote winst. Daarbij komt dat we zelf nog steeds bijleren en ook met dit systeem steeds meer ervaring krijgen. Wanneer we 1 op de 4 keer goed zitten zoals de afgelopen jaren ( 5 van de 20 ) dan is dat voldoende om met dit systeem per saldo over de lange termijn winst te maken. Overigens is dit ook te volgen onder toets 3 op onze telefoonlijn en melden we het via Twitter en op onze website wanneer we een nieuwe Triple Up poging gaan doen.

We hebben het laatste jaar regelmatig vragen gekregen of het niet mogelijk is om een apart Triple Up abonnement te nemen, dus alleen de SMS en de emailberichten van eventuele Triple Up pogingen ( voor degenen die geen SMS optieabonnement hebben) , die vragen kregen we o.a. ook van deelnemers aan Ron’s Optieplan. Het lastige daarbij is dat we niet van te voren weten wanneer we een volgende Triple Up poging gaan doen of hoeveel Triple Up pogingen we in 1 jaar tijd gaan doen. Het enige wat we dan kunnen doen is een abonnementsprijs te vragen voor de SMS – en emailberichten van de eerstvolgende 2 Triple Up pogingen, ongeacht of we die al snel doen of pas veel later.

Voor wie geen SMS optieabonnement heeft en wel de SMS berichten en de emailberichten van de eerstvolgende 2 Triple Up pogingen wil ontvangen, vragen we een vrij lage prijs van 59 euro.

U ontvangt dan een SMS en een email direct zodra we een nieuwe Triple Up poging doen waarin staat welke startpositie we dan gaan kopen. Daarna ontvangt u vervolgberichten wanneer we actie ondernemen dus bijvoorbeeld de positie verkopen, dan wel er meteen een groter aantal nieuwe opties voor terugkopen en mocht die Triple Up poging mislukken, dan ook krijgt u aan het einde nog een emailbericht daarvan. Mochten we tussentijds de indruk krijgen dat de AEX die grote beweging waarschijnlijk toch niet gaat maken of dat die beweging minder groot lijkt te worden dan eerder verwacht, dan kan het zijn dat we tussentijds de positie verkopen en de Triple Up poging afsluiten, ongeacht of er op dat moment dan winst of verlies op de lopende positie staat.

Mocht u zich willen aanmelden voor de SMS en emailberichten van de eerstvolgende 2 Triple Up pogingen voor een totaalbedrag van 59,00 euro, vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in en betaal 59,00 Euro op onze ING Bankrekening IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 ten name van De Optietipper met het verzoek uw naam en woonplaats bij uw betaling te vermelden.

Voor betalingen vanuit het buitenland zijn de volgende gegevens van toepassing, IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 en BIC : INGBNL2A. Zodra uw betaling bij ons binnen is, sturen we u een bevestiging en plaatsen we u op de verzendlijst voor de SMS en emailberichten van de eerstvolgende 2 Triple Up pogingen.

Hier kunt u onze privacyverklaring inzien:

Onderstaande het aanmeldingsformulier:

 Ik geef mij op voor het Triple Up abonnement:
 
Aanhef Dhr. Mw.
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats      
Telefoon
E-mail adres
Welk abonnement wenst u:
Ik kies: 2 Triple Up pogingen voor 59,00 euro
Ik kies: 4 Triple Up pogingen voor 118,00 euro

Klik na het invullen van uw gegevens op onderstaande VERZENDEN knop.

 

 

Terug naar hoofdpagina.