De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 (€ 1,00 pm)

 

Direct naar het aanmeldingsformulier.

 

Abonnement Triple Up berichten.

We krijgen regelmatig vragen over onze Triple Up portefeuille, dus we gaan daar hier nog even kort op in. Met de Triple Up portefeuille werken we altijd met een startbedrag van circa 1.000 euro, daarmee lijkt dit wel wat op Ron’s Optieplan. Maar de werkwijze is vooral qua money - management heel anders. We nemen alleen een positie in met de Triple Up portefeuille wanneer we op basis van de grafieken denken dat er een goede kans bestaat dat de AEX binnen 1 a 2 maanden een grote beweging gaat maken.
De SMS optieabonnees krijgen de SMS – en emailberichten van de Triple Up portefeuille er altijd gratis bij wanneer we een Triple Up poging doen.

Sinds de 1e Triple Up poging die we deden in augustus 2015 hebben we in 2018 de werkwijze wat aangepast naar de wijze waarop we nu werken. Per saldo staan we over alle Triple Up pogingen van begin 2018 tot eind januari 2024 op ruim 4.000 euro winst.

De werkwijze van een Triple Up poging is vrij eenvoudig. Wanneer we denken dat de AEX waarschijnlijk een grote beweging gaat maken kopen we als 1e positie 3 opties van rond de 3,00 tot 3,50 euro, dus voor een startbedrag van rond de 1.000 euro. Deze opties houden we dan normaal gesproken vast tot ze verdrievoudigd zijn of tot ze niets meer waard zijn. Zodra deze opties verdrievoudigd zijn, dus van bv 3,00 naar 9,00 euro zijn gegaan, dan verkopen we deze opties en als we dan nog steeds denken dat de AEX nog verder zal gaan in dezelfde richting, dan kopen we direct een veel groter aantal nieuwe opties terug van weer rond de 3,00 tot 3,50 euro. Soms kiezen we dan voor een optieserie met een iets langere looptijd, dat hangt af van de situatie. Zodra we denken dat de AEX het einde van die grote beweging nadert verkopen we alle posities en eindigen we de Triple Up poging. Maakt de AEX die beweging niet en eindigen de opties op nul, dan is die Triple Up poging dus ook ten einde.

Elke keer wanneer we een Triple Up poging doen, is er een kans dat we dat startbedrag van circa 1.000 euro kwijtraken, maar die ene keer dat de AEX wel die grote beweging maakt is er een kans op een echt grote winst. Daarbij komt dat we zelf nog steeds bijleren en ook met dit systeem steeds meer ervaring krijgen. Overigens is dit ook te volgen onder toets 3 op onze telefoonlijn en melden we het via Twitter en op onze website wanneer we een nieuwe Triple Up poging gaan doen.

We hebben het laatste jaar regelmatig vragen gekregen of het niet mogelijk is om een apart Triple Up abonnement te nemen, dus alleen de SMS en de emailberichten van eventuele Triple Up pogingen ( voor degenen die geen SMS optieabonnement hebben) , die vragen kregen we o.a. ook van deelnemers aan Ron’s Optieplan. Het lastige daarbij is dat we niet van te voren weten wanneer we een volgende Triple Up poging gaan doen of hoeveel Triple Up pogingen we in 1 jaar tijd gaan doen. Het enige wat we dan kunnen doen is een abonnementsprijs te vragen voor de SMS – en emailberichten van de eerstvolgende Triple Up pogingen, ongeacht of we die al snel doen of pas veel later.

U ontvangt dan alle SMS en emailberichten van alle volgende Triple Up pogingen TOT we 1 Triple Up poging met meer dan 2.000 euro winst hebben afgesloten, dus waarin we van ons startbedrag van circa 1.000 euro naar een bedrag boven de 3.000 zijn gegaan. Dit Triple Up abonnement eindigt dus direct nadat we een Triple Up poging met een winst van meer dan 2.000 euro hebben afgesloten, dat kan overigens ook een veel grotere winst zijn. Mocht een Triple Up poging met verlies eindigen staat u automatisch weer ( zonder extra kosten) op de lijst voor de berichten van een volgende Triple Up poging.

Voor wie geen SMS optieabonnement heeft en wel de SMS berichten en de emailberichten van de eerstvolgende Triple Up pogingen wil ontvangen, vragen we een vrij lage prijs van 59 euro.

U ontvangt dan een SMS en een email direct zodra we een nieuwe Triple Up poging doen waarin staat welke startpositie we dan gaan kopen. Daarna ontvangt u vervolgberichten wanneer we actie ondernemen dus bijvoorbeeld de positie verkopen, dan wel er meteen een groter aantal nieuwe opties voor terugkopen en mocht die Triple Up poging mislukken, dan ook krijgt u aan het einde nog een emailbericht daarvan. Mochten we tussentijds de indruk krijgen dat de AEX die grote beweging waarschijnlijk toch niet gaat maken of dat die beweging minder groot lijkt te worden dan eerder verwacht, dan kan het zijn dat we tussentijds de positie verkopen en de Triple Up poging afsluiten, ongeacht of er op dat moment dan winst of verlies op de lopende positie staat.

Uiteraard is het niet toegestaan om onze SMS berichten, onze emails met aan- en verkoopberichten en andere berichten van ons verder te verspreiden of door te sturen, de kosten zijn laag genoeg dat iedereen die hiervoor interesse heeft zich zelf kan aanmelden. Abonnees die berichten van ons verder verspreiden of doorsturen worden direct van de SMS en email verzendlijsten verwijderd zonder teruggave van abonnementsgelden.

Mocht u zich willen aanmelden voor de SMS en emailberichten van de eerstvolgende Triple Up poging(en) voor een totaalbedrag van 59,00 euro, vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in en betaal 59,00 Euro op onze ING Bankrekening IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 ten name van De Optietipper met het verzoek uw naam en woonplaats bij uw betaling te vermelden.

Voor betalingen vanuit het buitenland zijn de volgende gegevens van toepassing, IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 en BIC : INGBNL2A. Zodra uw betaling bij ons binnen is, sturen we u een bevestiging en plaatsen we u op de verzendlijst voor de SMS en emailberichten van de eerstvolgende Triple Up poging(en).

Hier kunt u onze privacyverklaring inzien:

Hier kunt u onze disclaimer inzien:

Er waren wat problemen met het aanmeldingsformulier op deze pagina, die hebben we daarom tijdelijk verwijderd.

Indien u zich voor een van onze abonnementen wilt aanmelden, stuur ons dan aub een email naar optietipper@wxs.nl met daarin het abonnement dat u wilt en uw naam, adres, mobiele nummer en emailadres.

 

Terug naar hoofdpagina.