De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 (€ 0,90 pm)

 

Direct naar het aanmeldingsformulier.

 

Wijzigingen in het SMS optieabonnement per april 2015.

Met ingang van april 2015 voeren we mede op verzoek van klanten een paar wijzigingen door in ons SMS optie abonnement.

Allereerst is het vanaf nu mogelijk het abonnement per maand in te nemen of ook per maand weer te beeindigen. We krijgen al langere tijd regelmatig vragen over de mogelijkheid van een proefabonnement, we denken dat het verlagen van de minimale tijdsduur van ons abonnement van 3 maanden naar 1 maand het makkelijker maakt voor nieuwe klanten om dit eens een maand uit te proberen voor 49,50 euro. Het abonnement is altijd zonder opzegtermijn per maand direct opzegbaar.

Een tweede en misschien nog wel belangrijkere wijziging is dat we vanaf nu veel sneller gaan in en uitstappen met optieposities dan dat we in het verleden hebben gedaan, oftewel we pakken heel snel wat winst en als het de verkeerde kant op gaat accepteren we ook wat sneller wat verlies. We gaan wat meer werken met de daggolven en met enkele andere systemen op de AEX waar we veel studie naar gedaan hebben.

1. Wat ontvangt u bij ons SMS optieabonnement:

De abonnees ontvangen bij iedere aankoop of verkoop van AEX opties in de SMS optieportefeuille een SMS bericht en een e-mailbericht. Daarnaast ontvangt al onze uitgebreide dagelijkse grafieken met per e-mail, soms ook gedurende de dag.

2. De SMS optieportefeuille

De ingenomen opties van de SMS optieportefeuille die we per SMS bericht en tevens per e-mail versturen, lopen gelijk aan die van De Optietipper modelportefeuille, die wij op de telefoonlijn onder toets 2 inspreken. Het grote voordeel voor abonnees op dit abonnement is dat onze klanten niet elke update van de Optietipper hoeven te beluisteren en tevens de SMS berichten ook tijdens vakanties etc. in het buitenland kunnen ontvangen.

Met de SMS optieportefeuille kopen we net als bij de Optietipper updates onder toets 2 alleen opties op de AEX index. Lees ook de disclaimer op onze homepage.

3. Grafieken

Als abonnee ontvangt u ook dagelijks onze grafieken met tekst en uitleg over onze interpretatie van de koerspatronen en de koop en verkoopsignalen van de indicatoren. De grafieken geven vaak goed weer hoe het gevecht tussen de kopers en de verkopers verloopt en op basis daarvan proberen we de komende meest logische beweging te bepalen. Onze grafieken maken dus veel duidelijk over waarom wij een stijging of een daling voor de AEX verwachten en zijn ook belangrijk om beter te begrijpen waarom wij bepaalde posities innemen, dan wel sluiten. Tevens ontvangt u elke week de nieuwe weekcode waarmee u ook onze posities en resultaten op onze website kunt bekijken.

4. Aandelen Optieportefeuille en Triple Up Strategie

Nieuwe abonnees op de SMS optieportefeuille ontvangen gedurende hun 1e abonnementsmaand ter kennismaking ook de berichten van de nieuwe Aandelen Optieportefeuille gratis erbij.

Gemiddeld 1 of 2 keer per jaar geven onze grafieken aan dat er een goede kans is op een zeer grote beweging voor de AEX binnen 1 a 2 maanden. In die situaties starten we een Triple Up poging waarin we los van de normale optieportefeuille met een startkapitaal van 1.000 euro proberen een heel groot bedrag te maken gedurende die grote beweging. Ook deze SMS en e-mail berichten van eventuele Triple Up pogingen ontvangen de SMS optieabonnees er gratis van ons bij.

5. Een beperkt aantal posities tegelijk in portefeuille

Bij de SMS optieportefeuille gaan we niet uit van een vast startkapitaal. Wel houden we een maximaal aantal van 6 posities aan. Meestal kopen we per positie voor een bedrag tussen de 1.200 en de 1.800 Euro. Dat kunnen er bijvoorbeeld 5 opties van 2,50 Euro zijn, maar ook 3 opties van 6,00 Euro of 20 opties van 0,95 Euro. Vaak nemen we een dubbele positie in, dus voor 1/3e deel van de portefeuille. Uiteraard kunt u bij elke positie opnieuw zelf bepalen of u ons gaat volgen, en zo ja, of u ons exact volgt of kiest voor een ander aantal of misschien zelfs een geheel andere serie met een langere of kortere looptijd.

6. De voordelen voor u als optiebelegger

Waar u ook bent, in de auto, in de tuin, op vakantie, in het buitenland of op uw werk, overal kunt u de SMS berichten ontvangen. Wij houden de beurs voor u in de gaten en zoeken naar geschikte optiekandidaten. Zowel bij aankoop als ook bij verkoop ontvangt u een bericht. Op uw mobiele telefoon leest u in ons SMS-bericht welke opties wij op dat moment gaan kopen met de Optietipper modelportefeuille of weer verkopen, met duidelijke instructies omtrent serie, aantal en prijs.

7. De kosten

Ons abonnement op de SMS optieportefeuille, inclusief alle SMS berichten naar uw mobiele telefoon, inclusief de e-mails en inclusief al onze grafieken is vanaf nu mogelijk per maand. De prijs per maand is nu 49,50 euro.

Wie een jaarabonnement neemt, betaald 520,00 euro voor 12 maanden, wat een korting van 74,00 euro per jaar oplevert. Dat komt neer op 10 euro per week voor alle grafieken en alle SMS en emailberichten van de SMS optieportefeuille. Jaarabonnees ontvangen als extra ook een aantal emails met informatie over winstgevende handelssystemen, voor zowel de korte als de lange termijn, waar we lang aan gewerkt hebben.
Voor alle duidelijkheid, de kosten van de SMS berichten zijn geheel voor onze rekening.

We sturen de SMS berichten ook naar buitenlandse GSM nummers en daarvoor geldt dezelfde abonnementsprijs.

8. Garantie

Uiteraard zullen er naast hopelijk zeer veel winstgevende ook verliesgevende posities voorkomen. Het doel is op jaarbasis een ruim positief rendement te halen. Een echte garantie op winst kunnen wij u echter niet geven, wel de garantie dat wij er hard voor zullen werken om de juiste kansrijke posities te vinden. Uiteraard zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele verliezen. Wij vertellen u per SMS en e-mail welke posities we met de SMS optieportefeuille innemen en u dient bij elk bericht dus zelf te beslissen of u ons volgt. Kopen wij putopties omdat we een daling verwachten, maar verwacht u zelf een stijging, dan kunt uiteraard altijd besluiten uw eigen mening te volgen.

9. Hoeveel geld heeft u nodig en hoeveel berichten kunt u verwachten

Het aantal berichten dat u gaat ontvangen is wisselend en hangt mede af van de beweeglijkheid van de beurs, maar we zijn van plan de komende tijd sneller in en uit optieposities te stappen, dus waarschijnlijk gaan we in de meeste weken meerdere transacties doen. Wat het benodigde kapitaal betreft, wij werken met de Optietipper modelportefeuille met maximaal 6 posities van elk rond de 1500 euro. U kunt ons echter als u dat wilt ook met een veel kleiner werkkapitaal volgen. Kopen wij op een gegeven moment 6 opties van 2,50 Euro, dan kunt u zelf bijvoorbeeld besluiten er slechts 1 of 2 te kopen, al naar gelang uw kapitaal. Nogmaals dat bepaalt u zelf. Verder is het verstandig om wat reserves aan te houden voor het geval de 1e positie(s) met verlies zouden eindigen. Wel adviseren wij u alleen met geld in opties te beleggen, waarvan het eventuele verlies ervan u niet in financiële problemen kan brengen ! Opties zijn risicovol en het geld wat u in opties investeert kan regelmatig voor mooie winsten zorgen, maar kan ook geheel verloren gaan. Wij adviseren niemand om een bepaalde positie te kopen, iedereen bepaalt zelf of men wel of niet opties koopt.

10. Snelheid

Wij beschikken over de mogelijkheden om in korte tijd veel SMS berichten tegelijk te versturen. Uiteraard zijn eventuele technische storingen op het SMS netwerk of op het internet bij de e-mailverzending voor ons een kwestie van overmacht. We zullen er echter ook dan alles aan doen de berichten zo snel mogelijk bij u te krijgen.

Na uw aanmelding hieronder kunt u het abonnementsgeld ad € 49,50 euro voor 1 maand of € 520 euro voor 12 maanden overmaken op onze ING bankrekening NL35 INGB 0008 0342 88 ten name van De Optietipper. Bij een maandabonnement is het voor u zelf het makkelijkste om hiervan een automatische maandelijke overschrijving te maken. U kunt op elk moment per het einde van de lopende maand stoppen met dit abonnement door simpelweg de betaling stop te zetten. Elk abonnement start direct zodra de betaling bij ons binnen is. Voor betalingen vanuit het buitenland zijn de volgende gegevens van toepassing, IBAN: NL35 INGB 0008 0342 88 en BIC: INGBNL2A .

Hier kunt u onze privacyverklaring inzien:

Onderstaand het aanmeldingsformulier:

     Ik geef mij op voor een SMS optieabonnement inclusief alle grafieken:

Aanhef Dhr. Mw.
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats      
Telefoon
GSM 06-
E-mail adres
Welk abonnement wenst u:
Ik kies: maandabonnement voor 49,50 euro
Ik kies: jaarabonnement voor 520,00 euro

Klik na het invullen van uw gegevens op onderstaande VERZENDEN knop.

 

 

Terug naar hoofdpagina.