De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 ( 1,00 pm)

 

Direct naar het aanmeldingsformulier.

 

Grafieken abonnement per e-mail.

In januari 2000 zijn wij gestart met ons Grafieken abonnement per e-mail. Veel van de luisteraars van onze telefoonlijn bellen elke week naar de Weekend update om daar de weekcode te beluisteren die na circa 8 minuten daar te horen valt. Met deze weekcode kan men de hele week alle grafieken van ons Grafiekenabonnement op onze internetsite bekijken, compleet met onze commentaren en een duidelijke uitleg wat we in die grafieken zien en wat we op basis daarvan denken te mogen verwachten voor de AEX index.

Sinds januari 2000 zijn we op veler verzoek begonnen deze grafieken op abonnementsbasis ook per e-mail te versturen. De Weekend update en de weekcode blijven gewoon bestaan, maar we hadden meerdere redenen om dit ook in de vorm van een abonnement aan te bieden.

Allereerst is een grafiekenabonnement goedkoper dan het bellen naar de telefoonlijn om de weekcode te beluisteren en daarmee de grafieken te bekijken.
Ten tweede: een aantal van abonnees die in het buitenland wonen of daar regelmatig langer verblijven, kunnen behalve vanuit Belgie onze telefoonlijn niet bellen en daardoor ook de weekcode niet horen. Vanaf nu kunt u dus ook in het buitenland per e-mail onze grafieken altijd bekijken, dus ook als u op vakantie bent.
Een derde en ook belangrijk voordeelpunt is de snelheid. Zodra we een grafiek klaar hebben, versturen wij deze direct, zowel na beurs als soms ook al overdag. U hoeft dus niet meer steeds te kijken of er nieuwe grafieken op onze site staan. Zodra we ze op onze internetsite zetten, sturen we de grafieken per e-mail naar u toe.

Wat krijgt u precies: u ontvangt bijna elke werkdag dat de beurs open is, tijdens of na beurs, een AEX intradaygrafiek, een AEX uurgrafiek en een AEX daggrafiek. Elke grafiek is voorzien van een duidelijk commentaar en uitleg over datgene wat de grafiek volgens ons voorspelt. Verder sturen we u ook regelmatig grafieken van buitenlandse indices of lange termijn grafieken van de AEX toe, waarbij we ook veel grafieken in het weekend sturen. Gemiddeld krijgt u ongeveer 20 tot 30 grafieken per week per e-mail toegestuurd. Enkele voorbeelden van deze grafieken kunt u elders op deze internetsite bekijken. <

Bovendien krijgt u in het weekend ook de weekcode per e-mail, zodat u de grafieken en onze portefeuilles ook op onze internetsite kunt blijven bekijken.

Wat kost een abonnement?

Sinds 1 januari 2024 kost een grafiekenabonnement 169 euro per 6 maanden, dat is circa 0,92 Euro per dag.

Voor wie een abonnement neemt van 2 jaar ( 24 maanden ) geldt vanaf 1 januari 2024 een abonnementsprijs van 589,00 euro, dat is een korting van circa 87 euro per 24 maanden. Abonnees die een abonnement van 2 jaar nemen ontvangen van ons ook een aantal emails met op basis van het verleden winstgevende handelssystemen, waar we lang aan gewerkt hebben.

Sinds januari 2023 bieden we ook de mogelijkheid om ons grafiekenabonnement per maand te betalen, dan zijn de abonnementskosten 29,90 euro per maand, maar dat is alleen mogelijk als de abonnee er zelf bij zijn eigen bank een maandelijkse automatische betaling van maakt.

Tijdens onze vakanties worden er geen grafieken gemaakt, bij de prijs van het grafiekenabonnement is rekening gehouden met gemiddeld 3 tot 4 weken vakantie per jaar.

Uiteraard is het niet toegestaan om onze grafieken en/of de weekcode verder te verspreiden of door te sturen, de kosten zijn laag genoeg dat iedereen die hiervoor interesse heeft zich zelf kan aanmelden. Abonnees die berichten van ons verder verspreiden of doorsturen worden direct van de email verzendlijsten verwijderd zonder teruggave van abonnementsgelden.

Wilt u zich aanmelden voor ons Grafieken abonnement, vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in en betaal 169,00 Euro voor een abonnement van 6 maanden of 589,00 euro voor een abonnement van 24 maanden. Indien u liever kiest voor een maandabonnement a 29,90 euro per maand, dan dient u daarvoor wel zelf een maandelijkse automatische betaling bij uw bank in te stellen ( circa 1- 2 dagen voor de afloop van uw maandabonnement).

De abonnementsgelden kunnen worden overgeschreven op onze ING Bankrekening IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 ten name van De Optietipper met het verzoek uw naam en woonplaats bij uw betaling te vermelden.
Voor betalingen vanuit het buitenland zijn de volgende gegevens van toepassing, IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 en BIC : INGBNL2A.

Grafiekenabonnees met een abonnement voor 6 maanden of 24 maanden krijgen circa 6 tot 10 dagen voor het verstrijken van hun abonnementsperiode een herinneringse-mail, waarna ze kunnen beslissen of ze het abonnement willen voortzetten. Het abonnement eindigt na 1 of 6 of 24 maanden automatisch, indien de abonnee niet voor een volgende termijn betaald.
Zodra uw betaling bij ons binnen is, starten we direct met de verzending van de grafieken naar uw e-mailadres en ontvangt u nog een email met meer informatie.

Hier kunt u onze privacyverklaring inzien:

Hier kunt u onze disclaimer inzien:

Er waren wat problemen met het aanmeldingsformulier op deze pagina, die hebben we daarom tijdelijk verwijderd.

Indien u zich voor een van onze abonnementen wilt aanmelden, stuur ons dan aub een email naar optietipper@wxs.nl met daarin het abonnement dat u wilt en uw naam, adres, mobiele nummer en emailadres.

Terug naar hoofdpagina.