De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 ( 1,00 pm)

 

 

Aanmelding nieuwsbrief:

In verband met de nieuwe privacywet sturen we per eind mei 2018 geen emails meer naar geinteresseerden zonder toestemming. Om die reden vragen wij u om u zich wilt aanmelden voor onze gratis nieuwsbrief. Aanmelden is gratis en verplicht u tot niets. Bovendien kunt u zich op elk moment in de toekomst weer afmelden door een email te sturen naar optietipper@wxs.nl met de tekst: afmelden.

Onze abonnees worden door ons automatisch op de verzendlijst van de nieuwsbrieven geplaatst. We sturen u alleen een nieuwsbrief wanneer we iets bijzonders te melden hebben, zoals een aantal grafieken met onze visie van dat moment, de start van een nieuwe editie van Ron's Optieplan, een speciale aanbieding met verlaagde prijzen voor 1 of meerdere van onze abonnementen, informatie over onze werkwijze of bepaalde indicatoren etc.

Het aantal emails dat u daarbij van ons ontvangt is beperkt en dat zullen tussen de 3 en 5 nieuwsbrieven per kalenderjaar zijn.

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor onze eigen administratie.
Hier kunt u onze privacyverklaring inzien:

Ron Schut
Optietipper


Er waren wat problemen met het aanmeldingsformulier op deze pagina, die hebben we daarom tijdelijk verwijderd.

Indien u zich voor de gratis Nieuwsbrief wilt aanmelden, stuur ons dan aub een email naar optietipper@wxs.nl met daarin de vermelding Nieuwsbrief, uw naam en uw emailadres.

 

 

Terug naar hoofdpagina.