De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 ( 1,00 pm)

Toets 5: Futurelijn

 

Met de futurelijn modelportefeuille proberen we vooral een deel van de grotere golven mee te pakken. Tussentijds zijn er wel momenten waarop we wat sneller in en uit stappen voor kleinere bewegingen, maar vaak nemen we een positie in de richting van de te verwachten volgende grotere beweging in en houden we deze positie wat langer vast, dat kan dan zowel enkele dagen als enkele weken zijn. We hebben geen vast tijdstip voor onze updates, we spreken meestal alleen een bericht in zodra we een positie wijzigen.

Futures kunnen tot grote verliezen leiden en u dient dan ook zelf uw eigen beslissingen te nemen. Wij geven geen tips of adviezen om een positie in te nemen, geven alleen weer wat wij met onze fictieve futurelijn modelportefeuille doen.
Wij doen onze uiterste best om aan te geven wat volgens ons de juiste positie in futures is op dat moment, maar zijn NIET verantwoordelijk voor eventueel geleden verliezen. Alhoewel wij in het verleden vaak zeer goede resultaten hebben behaald, is dat uiteraard geen garantie voor toekomstige successen.

 

 

Terug naar hoofdpagina.