De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 ( 1,00 pm)

Toets 3: Updates Triple Up strategie

 

Tijdens periodes waarin we de kans groot achten dat de AEX in een relatief korte tijd mogelijk een echt grote daling of stijging zou kunnen gaan maken, doen wij een Triple Up poging en spreken we onder toets 3 van onze telefoonlijn updates in over de voortgang van deze Triple Up strategie.

Met de Triple Up strategie proberen we met een startbedrag van 1.000 euro gedurende die grote AEX beweging door het stapelen van opties een heel groot bedrag te maken. We doen gemiddeld 5 keer per jaar een Triple Up poging.

Wanneer we een 1e optiepositie kopen proberen we die tegen een verdriedubbeling van onze koers te verkopen. Meestal kopen we als startpositie 3 AEX opties van rond de 3,00 - 3,50 euro en zodra deze dan rond of boven de 9,00 noteren, verkopen we deze en kopen we er weer 9 nieuwe AEX opties van circa 3,00 - 3,50 euro voor terug. Elke keer dat we een eerder gekochte optiepositie verkopen en we daarna een volgende positie innemen, doen we dat ook weer voor het gehele bedrag dat de vorige positie heeft opgeleverd, zo zullen na een paar winstgevende posities het aantal opties steeds groter worden.

Zodra ons koersdoel voor de AEX omhoog of omlaag in de weken of maanden daarna is bereikt, stoppen deze updates weer en stopt ook de Triple Up poging. Lang niet altijd zal de AEX ook daadwerkelijk die grote beweging maken en raken we onze inleg van circa 1.000 euro kwijt, maar indien de AEX dat wel doet, dan is de uiteindelijke winst vaak ook zeer groot.

Abonnees op ons SMS optieabonnement ontvangen automatisch alle SMS en emailberichten van de Triple Up strategie er gratis bij. Verder kunt u zich ook apart abonneren op alleen de Triple Up pogingen, zie de informatie bij de abonnementen links op onze website.

Elke ochtend spreken we in de periodes waarin we een poging doen met de Triple Up strategie onder deze toets 3 een 1e update is om 09.15 uur, tijdens die update hoort u tevens of en wanneer we diezelfde dag mogelijk nog meer updates gaan inspreken en of we die dag nog nieuwe orders gaan plaatsen.

Per saldo staan we over alle afgesloten Triple Up pogingen die we tussen begin 2018 tot en met eind januari 2023 hebben gedaan nu op een netto winst van + 3.798,00 euro.

Zodra we een nieuwe Triple Up poging starten, melden we dat bovenin de startpagina van onze website en via Twitter. Verder krijgen de SMS optieabonnees uiteraard daarvan ook bericht.

 

 

Terug naar hoofdpagina.