De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 ( 1,00 pm)

Toets 2: De Optietipper

 

Elke dag om 9.30 uur, om 11.00 uur, om 14.00 uur, om 16.00 uur en na beurs uiterlijk om 18.00 uur heeft de Optietipper Ron Schut een nieuwe update waarin wij een kort marktverslag doen, vertellen wat we in de diverse grafieken zien en wat we op basis van deze grafieken denken te mogen verwachten voor de AEX. Tevens vertellen we welke opties wij met de Optietipper modelportefeuille bezitten, kopen of verkopen.

We willen benadrukken dat aan het handelen in opties grote risico's kleven en er naast snelle en soms grote winsten ook regelmatig verliesgevende opties voorkomen. Lees ook de disclaimer op onze hoofdpagina.

Uiteraard is er niemand en dus ook wij niet, die alle bewegingen van de AEX en de koersen juist kan voorspellen. Wij doen echter onze uiterste best om op basis van onze ervaringen, algemene trends en technische analyse van alle grafieken, de juiste trend te zoeken en daar met de Optietipper modelportefeuille op in te spelen.
Wij streven ernaar de beste en meest betrouwbare financiële telefoonlijn te worden en een goede informatiebron voor onze luisteraars te zijn.

 

 

Terug naar hoofdpagina.