De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 ( 1,00 pm)

 

Direct naar het aanmeldingsformulier.

 

E-mail en SMS service voor onze future aan- en verkopen.

Sinds het najaar van 1998 hebben we onder toets 5 de Futurelijn. Al direct vanaf de start zijn wij in staat geweest mooie winsten te boeken, met als gevolg dat de belangstelling voor onze future aan- en verkopen steeds verder groeit. Op veler verzoek zijn wij per 1 oktober 1999 een SMS en e-mail service voor onze future aan- en verkopen gestart.


Wat ontvangt u als abonnee.

De AEX beweegt de ene dag meer dan de andere dag. Soms nemen we een kortlopende positie is, die we enkele uren later alweer sluiten, soms houden we een positie meerdere dagen of soms zelfs meerdere weken vast. Het is dus niet van tevoren aan te geven hoeveel berichten u per maand van ons ontvangt. Bij elke wijziging in de positie ontvangt u een SMS en een e-mailbericht van ons. Voor het openen en sluiten van futures nemen we de koers waarop 2 tot 3 minuten na het versturen van de SMS gehandeld wordt.

Tevens ontvangt elke futurelijnabonnement ook alle grafieken van ons grafiekenabonnement gratis per e-mail van ons. Eens per week ontvangt u ook de weekcode waarmee u tevens de portefeuilles op onze website kunt bekijken.


De kosten.

Het futurelijnabonnement is mogelijk voor een periode van 3 maanden of voor een periode van 12 maanden. De prijs van een abonnement voor 3 maanden is 149,00 euro ( incl grafieken) en een abonnement voor 12 maanden kost 520,00 euro ( incl grafieken). (Dat is minder dan 1 AEX futurepunt per 3 maanden).

Jaarabonnees ontvangen als extra ook een aantal emails met informatie over winstgevende handelssystemen, voor zowel de korte als de lange termijn, waar we lang aan gewerkt hebben.

De kosten van de SMS berichten zijn uiteraard voor onze rekening.

Garantie.

Uiteraard kunnen wij geen garantie op grote winsten geven. Wie onze Futurelijn steeds heeft gevolgd, weet dat wij veel meer winstgevende dan verliesgevende transacties hebben gedaan. Niet elke trade zal winstgevend zijn, maar zolang de winsten groter zijn dan de verliezen, verdienen we geld. Wij zijn uiteraard niet aansprakelijk voor geleden verliezen, u bepaalt zelf of u ons volgt of niet. Lees ook de disclaimer op onze website.


Betaling.

Ons Bankrekeningnummer is IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 ten name van De Optietipper. Vergeet niet uw naam en e-mail adres te vermelden bij de betaling.

Voor betalingen vanuit het buitenland zijn de volgende gegevens van toepassing, IBAN : NL35 INGB 0008 0342 88 en BIC: INGBNL2A .

Zodra uw aanmelding en ook uw betaling bij ons binnen is, starten we direct met de verzending van de berichten.

Hier kunt u onze privacyverklaring inzien:

Onderstaande het aanmeldingsformulier:

     Ik geef mij op voor een
betaald abonnement:

Aanhef Dhr. Mw.
Naam
Adres
Postcode
Woonplaats      
Telefoon
GSM 06-
E-mail adres
Welk abonnement wenst u:
Ik kies: 3 maanden voor 149,00 euro
Ik kies: 12 maanden voor 520,00 euro

Klik na het invullen van uw gegevens op onderstaande VERZENDEN knop.

 

 

Terug naar hoofdpagina.