De Optietipper
Financiële informatiedienst
Tel. 0900-1091093 ( 0,90 pm)

Toets 3: Updates Triple Up strategie

 

Tijdens periodes waarin we de kans groot achten dat de AEX mogelijk een grotere daling of stijging zou kunnen gaan maken, spreken we onder deze toets 3 van onze telefoonlijn updates in over onze Triple Up strategie. Met de Triple Up strategie proberen we met een startbedrag van 1.000 euro gedurende die grote AEX beweging door het stapelen van opties een heel groot bedrag te maken.We doen in de meeste jaren maar 1 of 2 x een Triple Up poging.

Wanneer we een 1e optiepositie kopen proberen we die tegen een verdriedubbeling van onze koers te verkopen. Wanneer we daarna een volgende positie innemen doen we dat ook weer voor het gehele bedrag dat de vorige positie heeft opgeleverd, zo zullen na een paar winstgevende posities het aantal opties steeds groter worden.

Zodra ons koersdoel omlaag in de weken of maanden daarna is bereikt, stoppen deze updates weer en stopt ook de Triple Up poging. Lang niet altijd zal de AEX ook daadwerkelijk die grote beweging maken en raken we onze inleg van 1.000 euro kwijt, maar indien de AEX dat wel doet, dan is de uiteindelijke winst vaak ook zeer groot.

Abonnees op ons SMS optieabonnement ontvangen automatisch alle SMS en emailberichten van de Triple Up strategie er gratis bij.

Elke ochtend spreken we in de periodes waarin we een poging doen met de Triple Up strategie onder deze toets 3 een 1e update is om 09.15 uur, tijdens die update hoort u tevens of en wanneer we diezelfde dag mogelijk nog meer updates gaan inspreken en of we die dag nog nieuwe orders gaan plaatsen.

Op 9 juni starten we een nieuwe poging met de Triple Up Strategie.

 

 

Terug naar hoofdpagina.